sreda, 20. april 2011

E-gradivo Obračunavanje plač in drugih osebnih prejemkov (primeri izračunov in izpolnjevanje obrazcev pri izplačilih dohodkov fizičnim osebam - REK obrazci)

Elektronsko gradivo Obračunavanje plač in drugih osebnih prejemkov s primeri izračunov in izpolnjevanje obrazcev pri izplačilih dohodkov fizičnim osebam - REK obrazci vsebuje različne praktične primere (45 zgledov) obračunavanja plač in drugih prejemkov, ki se pojavljajo v delovnem razmerju.

Primerno je za začetnike in za tiste, ki so se s plačami že srečali, pa bi želeli svoje znanje nadgraditi.

V gradivu so na kratko prikazane teoretične osnove izračuna plače in splošni podatki, ki jih potrebujemo za izračun plače, vključno z veljavnimi prispevnimi stopnjami in dohodninsko lestvico ter drugimi potrebnimi podatki za izračun plač, vključuje tudi različne obračune plač, avtorske in podjemne pogodbe, jubilejne nagrade in božičnice, del gradiva pa je namenjen samostojnim podjetnikom. Gradivo obravnava izplačila rezidentom.

E-seminar Obračunavanje plač in drugih osebnih prejemkov (primeri izračunov in izpolnjevanje obrazcev pri izplačilih dohodkov fizičnim osebam - REK obrazci) smo prilagodili spremembam minimalne plače.

Gradivo je del paketa Davki in Zlatega kompleta.

Ni komentarjev: